Select Page

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Ova Politika privatnosti odnosi se na osobne podatke koje prikuplja ili koristi tvrtka Waterline d.o.o. (u daljnjem tekstu tvrtka Waterline), a primjenjuje se na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo, izravno ili putem svojih partnera. Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet izravno ili neizravno utvrđen ili se može utvrditi, a obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima kao npr. prikupljanje, pohrana, uvid, upotreba i prijenos osobnih podataka.

Podaci koje prikupljamo su sljedeći:

  • e-mail adresa,
  • ime i prezime,
  • broj telefona/mobitela,
  • naziv tvrtke,
  • adresa tvrtke
  • ostale podatke koje na bilo koji način razmjenite s nama.

Osobne podatke možete podijeliti s tvrtkom Waterline na nekoliko načina koji uključuju, ali ne ograničavaju se na:

  • komunikaciju s tvrtkom Waterline – to može biti povezano s našim proizvodom ili uslugom, a može obuhvaćati sadržaj upita ili zahtjeva koje ste nam uputili;
  • komunikaciju s nekim od predstavnika ili suradnika tvrtke Waterline e-poštom, telefonom ili pisanim putem;
  • sudjelovanje u aktivnostima na društvenim mrežama koje se tiču promocije tvrtke Waterline (npr. odabirom opcija “sviđa mi se” ili “dijeli”);
  • predbilježbu na obavijesti o novostima tvrtke Waterlline;
  • dobrovoljno sudjelovanje u anketama;
  • društvenu prijavu (npr. koristeći podatke za prijavu na Facebook ili LinkedIn za izradu računa ili prijavu);
  • prilikom uporabe povezanih proizvoda/usluga i/ili aplikacija tvrtke Waterline možda će se zatražiti da odaberete želite li podijeliti podatke s tvrtkom Waterline (npr. podatke o uporabi ili lokaciji);
  • kolačiće (cookies) postavljene na vaše računalo ili mobilni uređaj prilikom posjete web stranicama tvrtke Waterline;
  • tvrtka Waterline može na internetu tražiti relevantan i javno dostupan sadržaj te ga koristiti za poboljšanje svojih proizvoda ili usluga, rješavanje korisničkih problema i pružanje ciljanih marketinških sadržaja.

Razlog zbog kojeg prikupljamo e-mail adrese je slanje obavijesti o aktualnoj ponudi naših proizvoda i usluga.

Obavijesti o aktualnoj ponudi i novostima slat ćemo vam samo ako ste se predbilježili za njih. Ako ih ne želite primati, u svakoj primljenoj obavijesti (newsletteru) možete odabrati opciju kojom se izuzimate s liste primatelja naših obavijesti.

Kada s tvrtkom Waterline komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera tražit ćemo da s nama podijelite svoje osobne podatke u svrhu:

  • prijave/registracije kupnje proizvoda ili usluga tvrtke Waterline;
  • pružanja usluga tvrtke Waterline;
  • komunikacije s tvrtkom Waterline;
  • upravljanja odnosima s korisnicima;
  • osiguravanja potrebnih informacija;
  • odgovaranja na pitanja ili rješavanja zahtjeva vezanih za predmet poslovanja;
  • pristupa objektima ili sustavima tvrtke Waterline;
  • sudjelovanja na prezentacijama, događajima ili promocijama,
  • dobrovoljnog sudjelovanja u testiranju ili anketama.

Informacije koje ste s nama podijelili posjećivanjem naših web stranica www.inspirio-media.com ili srodnih komunikacijskih kanala uključujući između ostalih i stranice društvenih mreža (zajedničkim nazivom web stranice tvrtke Waterline), a koje ne sadrže osobne podatke, ali sadrže IP adrese koje su automatski zabilježene u zapisima pristupa, omogućavaju nam putem prikupljenih kolačića (cookies) objavu prilagođenih poruka, posebnih ponuda i reklamnih sadržaja u skladu s vašim interesima. Ovisno o odabiru postavki na raznim društvenim mrežama i na web-stranicama određeni osobni podaci o vašim aktivnostima na mreži i profilima na društvenim mrežama također se mogu podijeliti s tvrtkom Waterline:

  • vaša IP adresa,
  • vaš ID kolačića,
  • vaš internetski preglednik,
  • vašu lokacija,
  • web-mjesta koje posjetite na web stranicama tvrtke Waterline,
  • promotivne poruke koje ste pogledali.

Vaše osobne podatke možemo u pojedinim slučajevima, isključivo iz poslovnog razloga, podijeliti s našim poslovnim partnerima i dobavljačima usluga te ostalim trećim stranama, sukladno važećim zakonskim odredbama. Na primjer, tvrtka Waterline može vam ponuditi proizvod ili uslugu u sklopu zajedničke promotivne akcije s drugom tvrtkom (poslovni partner). Tvrtka Waterline vaše bi podatke mogla ustupiti i drugim tvrtkama kao što su dobavljači IT usluga i komunikacije, partneri za upravljanje podacima i druge strane koje tvrtki Waterline omogućavaju pružanje usluga. Kada s tvrtkom Waterline komunicirate u svojstvu poslovnog korisnika, dobavljača ili poslovnog partnera, tvrtka Waterline mogla bi otkriti osobne podatke dostupne u izvješćima i drugim materijalima koji su ustupljeni vama i/ili vašoj tvrtki za potrebe suradnje s drugim poslovnim partnerom i/ili dobavljačem. U svim navedenim slučajevima tvrtka Waterline otkrit će osobne podatke samo sukladno ovoj obavijesti o privatnosti i/ili kada je na to obavezuje zakon.

Ako ste član raznih društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Yammer, Pinterest, Instagram, LinkedIn itd. trebali biste biti upoznati s alatima koji vam omogućavaju odabir načina dijeljenja osobnih podataka na profilima društvenih mreža. Preporučujemo vam da pročitate primjenjive obavijesti o privatnosti, odredbe uporabe i slične informacije o načinu na koji se vaši osobni podaci koriste na tim društvenim mrežama.

Tvrtka Waterline koristi kolačiće (cookies) koji služe da bi web stranica radila optimalno. Preferencije kolačića u bilo koje vrijeme možete promijeniti u postavkama preglednika tj. možete prihvatiti sve ili određene kolačiće. U dobroj namjeri skrećemo pažnju da ako ipak onemogućite naše kolačiće u postavkama svog preglednika, primijetit ćete da vam određeni dijelovi web stranica tvrtke Waterline neće biti dostupni.

Dok budete pretraživali web stranice tvrtke Waterline možda ćete naići na poveznice s drugim web stranicama. Te web stranice mogu djelovati neovisno o tvrtki Waterline te mogu imati vlastite politike privatnosti. Preporučujemo vam da ih pregledate kako biste saznali kakva je politika privatnosti tih web stranica tj. kako bi se vaši osobni podaci mogli obrađivati jer tvrtka Waterline nije i ne može biti odgovorna za zaštitu i čuvanje bilo čijih osobnih podataka na web stranicama koje sama ne posjeduje ili kojima ne upravlja.

Tvrtka Waterline vaše će osobne podatke obrađivati isključivo na način i u svrhe koje su ovdje navedene. Tvrtka Waterline zadržava pravo izmjene, odnosno dodavanja sadržaja u ovu Politiku privatnosti te će na vrhu dokumenta naznačiti datum stupanja na snagu novih sadržaja tj. posljednjeg ažuriranja. Ako nastavite pristupati web stranicama tvrtke Waterline nakon što spomenute promjene stupe na snagu, time prihvaćate aktualnu Politiku privatnosti tvrtke Waterline.

Ako smatrate da tvrtka Waterline postupa s vašim podacima na nezakonit način te isto ne može riješiti u suradnji s tvrtkom Waterline imate pravo uložiti prigovor nadzornom tijelu tj. Agenciji za zaštitu osobnih podataka – AZOP.

Na vaš zahtjev omogućiti će vam se uvid u sve vaše osobne podatke kojima raspolažemo.

Ako ne želite da tvrtka Waterline koristi vaše osobne podatke koje joj niste sami dali, javite nam se na e-mail adresu info@inspirio-media.com