Digitalni vizualni implantati

za ljepši osmjeh vašeg dentalnog centra

Nazovite nas

091 66 23 504

Pošaljite nam e-mail

info@inspirio-media.com

Posjetite naše web stranice

www.inspirio-media.com

Što vam možemo ponuditi?

Mi smo kreativna agencija za photo, video & live streaming.
Stručnjaci smo za stvaranje digitalnih vizualnih implantata.
Za vas ćemo osmisliti, snimiti, obraditi i montirati digitalne vizualne implantate, koji će snažno komunicirati posebnosti vašeg dentalnog centra i vaših usluga.
Mogućnosti su brojne i ovise o vašim željama i potrebama.

VIDEO

Video je vaša prilika da se istaknete u „moru informacija“ u online svijetu. Korisnici traže sadržaj koji je informativan, zabavan i koristan i tu je vaša prilika da upravo takvim sadržajem prenesete poruku o vlastitoj usluzi ili proizvodu.

Potvrda tome je i je podatak da 68% ljudi kaže da bi željeli naučiti o novom proizvodu ili usluzi gledajući kratki videozapis, a 80% marketinških stručnjaka tvrdi da video izravno povećava prodaju.

LIVE STREAMING

Prijenos uživo je u vrlo kratkom roku napravio skok od noviteta do nužnosti i postao jedan od najmoćnijih kanala za brzu isporuku željenog sadržaja. Usmjerite online reflektore prema vašoj fantastičnoj priči i usluzi i to UŽIVO i autentično, a istovremeno profesionalno i kvalitetno.

Ostvarite brze reakcije na socijalnim mrežama i iskoristite prednosti dvosmjerne komunikaciju sa vašom ciljanom publikom kroz iznimno visok doseg i ekskluzivnost koja prati sadržaj uživo.

PHOTO

Profesionalne i kvalitetne fotografije vašeg dentalnog centra prikazati će ga u najboljem svjetlu za potencijalne klijente i vizualno istaknuti njegove posebnosti, stručnost i kvalitetu usluge.

Tijekom online pretraživanja potencijalni klijenti uskraćeni su za osjetilni doživljaj,.

No, profesionalnim fotografijama možete uspješno prenjeti dojam o vašem dentalnom centru  te vašim  dentalnim stručnjacima i uslugama.

Video implantati

Od početne kreativne ideje do realizacije i video produkcije profesionalnom opremom te obrade, montaže i plasmana vašoj ciljanoj publici – mi smo vaša podrška za pametno osmišljene video implantate.

Promo video

Reklamni video o vašem dentalnom centru, stručnom timu i uslugama

Product video

Video o vašim pojedinačnim uslugama ili proizvodima

Interview video

Video razgovori sa dentalnim stručnjacima iz vašeg tima

How-to video

Video koji prezentira kako vi radite neku uslugu

Q & A video

Video odgovori na najčešća pitanja koja vam postavljaju vaši klijenti

Case study

Video svedočanstva zadovoljnih korisnisnika vaših dentalnih usluga

Pogledajte naš ogledni promo video (60 sec) za dental centar.
Video o vašem dentalnom centru dodatno bi sadržavao izjave vaših dentalnih stručnjaka i kadrove s vašim osobljem, kadrove “prije-poslije”, detalje interijera vašeg dentalnog centra, …

Live Stream implantati

To je najbrži, najučinkovitiji i najgledaniji način prijenosa informacija. Live stream vam pruža mogućnost komunikacije UŽIVO sa vašim potencijalnim klijentima.

Profi oprema

Live streaming u full HD rezoluciji s više profesionalnih kamera, profesionalnim mikrofonima i rasvjetom

Lokacije po izboru

Live streaming iz vašeg dentalnog centra, ordinacije ili našeg virtualnog studija

Udaljeni gosti

Javljanje udaljenog stručnog gosta uživo preko web kamere ili kamere mobitela

Personaliziran sadržaj

Uvodna špica, spotovi, snimljeni video prilozi, fotografije, titlovi i vaš logotip tijekom live streaminga

Multistreaming

Live streaming istovremeno na vašoj Facebook stranici i vašem YouTube kanalu

Bezbolno je – isprobajte

Digitalni vizualni implantati za ljepši osmjeh vašeg dentalnog centra

U zadnje vrijeme vidljiv je trend porasta oglašavanja mnogih dentalnih centara na društvenim mrežama, koji kroz više manje slične, tipske fotografije, nude svoje dentalne usluge.
Krajnjem korisniku teško je u moru sličnih oglasa i internet stranica odabrati ono najbolje za sebe – dentalni centar koji ostavlja dojam stručnosti, kvalitete usluga i proizvoda te koji ulijeva povjerenje i sigurnost.

Znate li?

Putem učinkovitih digitalnih vizualnih implantata možete poboljšati vaše internet i facebook stranice, youtube kanal te unaprijediti vaše eventualno oglašavanje.

Znate li?

Zanimljivim digitalnim vizualnim implantatima možete postići puno bolju vidljivost, veći doseg, više pratitelja i lajkova te brže ostvariti zadane ciljeve vaših reklamnih kampanja!

Rado bismo upoznali vas i vaš dentalni centar, saznali detalje o vašim potrebama te čuli vaše želje i ideje, a nakon toga predložit ćemo digitalne vizualne implantate koje bismo kreirali upravo za vas.

Nazovite nas

091 66 23 504

Pošaljite nam e-mail

info@inspirio-media.com

Posjetite našu web stranicu